Inloggen

. . . Zooeasy . . . Quiko . . . Giantel . . . Bird shop . . . J & J . . . Easyyem . . . Heesakkers . . . Vaesen . . . Ten Berge Tuinhuizen . . . Comed . . . Kweekkooi.be . . . kaf o matic . . . Witte Molen . . .

Finecto +.

finecto 


 Om met een teleurstelling te beginnen: 

Als U een bloedluisbesmetting in uw hokken hebt opgelopen is een oplossing die het probleem voor 100% oplost, nagenoeg onmogelijk. De luizen in alle stadia en hun eitjes zitten verscholen in alle naden en kieren die ze kunnen vinden. Onbereikbaar voor reinigingsmiddelen, bestrijdingsmiddelen en natuurlijke vijanden. Zelfs in het donker zijn ze niet te raken omdat er maar een klein gedeelte actief op weg naar uw vogels om zich te voeden. Daarbij komt dat bestrijdingsmiddelen maar zeer kort werkzaam zijn en niet hechten op het oppervlak. Mede omdat maar een klein gedeelte van de volwassen bloedluizen gedood worden en de vermenigvuldiging zeer snel gaat ontstaat een in korte periode een populatie die ongevoelig is voor het gebruikte bestrijdingsmiddel. In de proffesionele pluimveehouderij hebben we vastgesteld dat resistentie al na een half jaar gebruik van een middel optreedt. 

Een tweede groot nadeel van bestrijdingsmiddelen is dat niet alleen u als verzorger deze ongezonde stoffen binnenkrijgt, maar ook uw vogels hebben direct contact en pikken de gedode insecten op.De kooien leeg laten staan heeft ook geen zin. De vogelmijten kunnen zonder voedsel jaren overleven. Worden de hokken herbevolkt, dan leven de parasieten direct weer op.Verhitten van de volledige verblijfsruimte tot boven 65 graden Celcius is een optie, maar dan moet de temperatuur binnen 20 minuten op 55 graden zijn door en door. Niet te doen! Onze conclusie is dat bestrijding van het probleem een nagenoeg onmogelijke zaak is en hebben een unieke methode ontwikkeld om het probleem op een natuurlijke wijze te beheersen:

 De Cyclus Control Formule van Finecto. 

Finecto+ is een logisch gevolg op de ontwikkeling van Finecto, waarmee al meer dan 5 jaar ervaring is opgedaan in de vogelmijtbeheersing. We hebben in deze periode vooral geleerd dat het probleem van bloedluis bij vogelachtigen zeer breed verspreid is en de oplossing eigenlijk nagenoeg onmogelijk is.Maar met een consequente (preventieve) aanpak hebben we gezien dat met onze cyclus Controll aanpak de bloedluizen beheerst kunnen worden met als resultaat:

 

. . . Zooeasy . . . Quiko . . . Giantel . . . Bird shop . . . J & J . . . Easyyem . . . Heesakkers . . . Vaesen . . . Ten Berge Tuinhuizen . . . Comed . . . Kweekkooi.be . . . kaf o matic . . . Witte Molen . . .

X

Copyright

Kopiëren van tekst is niet toegestaan.